Το Όραμα μας

Όραμά μας είναι η εταιρεία μας, να καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην παραγωγή πλαστικών και να μπορεί να ανταγωνίζεται σε προϊόντα και υπηρεσίες τις καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 από τον  Γαζοράκη Γεώργιο στο Ίλιον Αττικής με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία φιλμ και σάκων πολυαιθυλενίου.

Το 1998 η παραγωγή μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητη έκταση στον Αυλώνα Αττικής, ενώ το 2014, με κίνητρο τη συνεχή πρόοδο, η εταιρεία επεκτείνεται σε όμορο οικόπεδο και κατασκευάζει ένα νέο σύγχρονο εργοστάσιο.

Τα δύο εργοστάσια είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έχουν παραγωγική δυνατότητα 8.000 τόνους ετησίως. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες με ταχύτητα και συνέπεια.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες, μηχανικούς και πωλητές ικανούς να δώσουν λύσεις σε κάθε πελάτη.

Προμηθευόμαστε πάντα πρώτες ύλες ανωτέρας ποιότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετροχημικών παγκοσμίως. Έχουμε υπερεπάρκεια και τεράστιο stock ώστε να μπορούμε να διατηρούμε σταθερές τιμές σε μακροχρόνια βάση.

Ο σκοπός μας είναι να παράγουμε ποιοτικά και συγχρόνως καινοτόμα προϊόντα και να δίνουμε λύσεις στις ανάγκες μιας συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς. Με προτεραιότητα πάντα τον πελάτη, στοχεύουμε στη δημιουργία προϊόντων με τη βέλτιστη τιμή προς αξία.

Η εταιρεία μας εκτός από τις μονάδες παραγωγής στον Αυλώνα έχει επίσης μια κεντρική αποθήκη και κέντρο διανομής στο Ίλιον, Θηβών 533.

500προϊοντα σχεδιασμένα για σας
8000τόνοι ετήσια παραγωγή
30000τ.μ. Ιδιόκτητη έκταση

Πρωτοποριακά Προϊόντα

Η εταιρεία μας, έχοντας ευαισθησία και για το περιβάλλον και αναπτύσσοντας συνεχώς πρακτικές για την προστασία του, επενδύει ανελλιπώς σε νέες τεχνολογίες και υποδομές, ώστε τα προϊόντα της να έχουν τις μέγιστες μηχανολογικές ιδιότητες, με την λιγότερη δυνατή χρήση πλαστικού. Χάρη στις νέες τεχνολογίες και συστατικά πετυχαίνουμε το μέγιστο όφελος για τον πελάτη και το περιβάλλον.

Yψηλή Ποιότητα

Τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε συμβαδίζουν με τις πιο σύγχρονες πρακτικές και είναι διασφαλισμένα κατά ISO 9001.

Ποικιλία

Η εταιρεία μας, μέσα από την πάροδο πολλών δημιουργικών ετών και έχοντας πάντα ως “οδηγό” τον πελάτη, έχει δημιουργήσει μια τεράστια γκάμα με πάνω από 500 προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη, βιομηχανίας , εμπόρου ή καταναλωτή.

Εξατομίκευση

Η εταιρεία μας, ξεχωρίζει διότι ξέρει να προτείνει και να εφαρμόζει λύσεις στους πελάτες της με βάση τις ανάγκες τους. Παράγει προϊόντα ειδικών προδιαγραφών με χαρακτηριστικά και ιδιότητες που επιθυμεί ο πελάτης. Έτσι πετυχαίνουμε το βέλτιστο όφελος τιμής/άξιας πάντα προς όφελος του πελάτη-συνεργάτη.

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.